Maak kennis met onze verloskundigen

Stephania Stevens

Het vak verloskunde vond ik altijd al boeiend en zodra het dan ook kon ben ik de opleiding begonnen in Amsterdam. Inmiddels zelf moeder van een groot gezin en praktijkhoudster van een klein praktijkje in Amsterdam Noord heb ik nu de praktijk overgenomen in Wormerveer. Ik heb in veel grote praktijken gewerkt, maar ik vind het juist fijn om te werken in een kleine praktijk, waarin onze cliënten veel tijd en aandacht krijgen.

Ik hoop dat ik de praktijk kan ontwikkelen tot een centrum waar (aanstaande) ouders zich thuis voelen en waar alle faciliteiten voorhanden zijn, waaronder de echo en de zwangerschapscursus.

Tot ziens in de praktijk!

Laura Korevaar

Hallo aanstaande papa’s en mama’s,

Ik zal mij even kort voorstellen:

Sinds vorig jaar ben ik afgestudeerd en nu werkzaam bij verschillende praktijken, waaronder in deze fijne, kleine persoonlijke praktijk in Wormer & Wormerveer.

De reden waarom ik voor het beroep “vroedvrouw” gekozen heb, is omdat ik het heel mooi vind om jullie in deze spannende en bijzondere periode te mogen begeleiden en ondersteunen met veel aandacht en een luisterend oor. Ik vind het belangrijk dat jullie je thuis voelen bij ons. En vind het elke keer weer bijzonder om deel uit te mogen maken van de groei naar het ouderschap toe, tot het daadwerkelijke moment van de bevalling en de periode daarna.

Ik werk met veel plezier als verloskundige en één van mijn dromen is om uiteindelijk een tijdje ontwikkelingswerk te gaan doen.

Ik kijk er naar uit om jullie beter te leren kennen op het spreekuur waar jullie mij vast en zeker zullen ontmoeten!