Informatie over onze praktijk

Hartelijk welkom in onze praktijk.

Verloskundigenpraktijk Wormer & Wormerveer is een kleinschalige praktijk, waarbij de persoonlijke begeleiding van onze zwangeren voorop staat. Wij werken met 3 verloskundigen in de praktijk en onze visies zijn op elkaar afgestemd. Wij vinden het belangrijk dat je je in onze praktijk gehoord en veilig voelt en wij zullen je zo goed mogelijk begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.

In de praktijk kun je terecht voor begeleiding van je zwangerschap, maar ook voor echo’s, cursussen, haptonomie en kraamzorg.

Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum van Wormerveer: GezondPlus. In het gezondheidscentrum zitten verschillende disciplines, onder meer: huisartsen, bloedafname laboratorium, fysiotherapie, psychologen en haptonomie.

Wij zijn lid van de KNOV ( Koninklijke Nederlandse Organisatie Verloskundigen) en ingeschreven in het Kwaliteit register en BIG geregistreerd.

De ontwikkelingen in de verloskunde staan natuurlijk niet stil daarom volgen wij regelmatig bijscholingen/nascholingen, zodat wij goede en hoogwaardige zorg aan moeder en kind kunnen leveren.

Wij streven er naar jouw zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij is wederzijds vertrouwen en een persoonlijke begeleiding van groot belang. Zeker omdat de zwangerschap en de bevalling door iedereen anders beleefd wordt, vinden wij het belangrijk dat je tijd en ruimte krijgt om jouw wensen rondom de zwangerschap, bevalling en het kraambed met ons in een vertrouwelijke sfeer kunt bespreken.

Wij heten je graag welkom bij ons in de praktijk!

Stephania en Laura.

Aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je aanmelden bij de praktijk via de assistente 075-6572149 of persoonlijk bij de verloskundige op 06-50914599. Aanmelden via het aanmeldformulier kan natuurlijk ook.
Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig en je bent vrij om te kiezen naar welke verloskundige je wilt gaan. Iedereen uit de Zaanstreek is welkom!

De intake vindt plaats bij ongeveer 6-8 weken zwangerschapsduur en duurt ongeveer een uur.

Aanmelden